Η Λήδα Μαρία Γαβριλάκη, ως εξειδικευμένη δικηγόρος στο δίκαιο της ακίνητης περιουσίας, εκπροσωπεί τόσο επιχειρήσεις όσο και ιδιώτες σε όλες τις ενέργειες που αφορούν την εκπροσώπηση, πώληση, αγορά, διαχείριση και εκμετάλλευση της ακίνητης περιουσίας, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών: εξέτασης τίτλων ιδιοκτησίας, τακτοποίησης τίτλων, εκπροσώπησης, επιβολής βαρών και διευθέτησης διαφορών.

Παρέχουμε ουσιαστική και πλήρη νομική κάλυψη στον κλάδο των Ακινήτων σε Έλληνες και αλλοδαπούς πολίτες, από τον αρχικό έλεγχο στο υποθηκοφυλακείο έως τη σύναψη και ολοκλήρωση της πράξεως αγοραπωλησίας, αλλά και περαιτέρω στη διαχείριση και εκμετάλλευση της ακίνητης περιουσίας.


αγορα ακινητου: δικηγορος για νομικο ελεγχο

Η δικηγόρος Λήδα Μαρία Γαβριλάκη κατέχει εξειδικευμένη γνώση, ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών για αγορά ακινήτου - αγοραπωλησίες, μεταβίβαση ακινήτου και επενδύσεις. Η εξειδικευμένη δικηγόρος και οι συνεργάτες της παρέχουν στρατηγικού τύπου συμβουλές που επικεντρώνεται στην μελλοντική ανάπτυξη των επιχειρηματικών ή ατομικών σχεδίων των πελατών, αναφορικά με τις επενδύσεις σε ακίνητη περιούσια.

Όσο πιό άμεσα δραστηριοποιηθούμε
για να εξασφαλίσουμε τα συμφέροντά σας,
τόσο πιό βέβαιη η επιτυχία.

Είμαστε στη διάθεση σας για να εξετάσουμε την υπόθεσή σας.