Είτε είστε ιδιοκτήτης ή μισθωτής, ένας εξειδικευμένος δικηγόρος είναι η λύση για την προστασία των δικαιωμάτων σας, εάν εμπλέκεστε σε μια έξωση ή σε οποιαδήποτε διαφορά σχετικά με τη μίσθωση ακινήτου.

εκπροσωπηση απο δικηγορο των ιδιοκτητων ακινητων

Η συμβουλή και η εκπροσώπηση ιδιοκτητών ακινήτων από εξειδικευμένο δικηγόρο είναι απαραίτητη για τους ιδιοκτήτες ακινήτων κατά το χειρισμό νομικών ενεργειών της εκμίσθωσης. Η δικηγόρος Λήδα Μαρία Γαβριλάκη έχει την εμπειρία εκπροσώπησης των εκμισθωτών σε διαδικασίες έξωσης και άλλες νομικές ενέργειες με τους μισθωτές. Παρέχει επίσης νομικές συμβουλές σχετικά με τις συμφωνίες μίσθωσης και τις εξώσεις ή όποιο άλλο θέμα σας απασχολεί σε σχέση με το ακίνητο σας. Οι παρεχόμενες νομικές υπηρεσίες αφορούν τόσο τις επαγγελματικές μισθώσεις όσο και τις μισθώσεις κατοικιών.

εκπροσωπηση απο δικηγορο των ενοικιαστων

Προστατέψτε τα δικαιώματά σας ως ενοικιαστής: Πολλοί μισθωτές που εμπλέκονται σε διαφορές σχετικά με τη μίσθωση της κατοικίας τους, χρειάζονται έναν εξειδικευμένο δικηγόρο να τους παρέχει την απαραίτητη γνώση για να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους. Η δικηγόρος Λήδα Μαρία Γαβριλάκη υποστηρίζει τους μισθωτές βοηθώντας τους να κατανοήσουν τα δικαιώματά τους σχετικά με τυχόν αναγκαίες επισκευές του μισθίου, τη συντήρηση και την ασφάλεια του, καθώς και όσον αφορά παράνομες εξώσεις, επιστροφή της προκαταβληθείσας εγγύησης και άλλα ζητήματα.

Όσο πιό άμεσα δραστηριοποιηθούμε
για να εξασφαλίσουμε τα συμφέροντά σας,
τόσο πιό βέβαιη η επιτυχία.

Είμαστε στη διάθεση σας για να εξετάσουμε την υπόθεσή σας.